Til Nykommeren

Vi ønsker deg velkommen til Nar-Anon Familiegrupper og håper du vil finne den ro og støtte du trenger på dine møter i dette felleskapet.

Vi tror på at ved å dele av våre erfaringer, styrke og håp så kan vi lære av hverande hvordan vi kan takle smerten som eksisterer ved å være glad i en rusavhengig.

Vi oppfordrer deg til å delta på minst 6 møter før du bestemmer deg for om Nar-Anon er riktig for deg. Du vil høre delinger som likner dine egne historier. Og du vil finne hjelp i vår litteratur som du kan lese og jobbe med mellom møtene. Ikke alt du hører eller leser vil passe til din situasjon, så ta til deg det du liker og glem resten i vennlighet.

Etter hvert som du lærer om programmet, så vil du finne styrke ved å oppdage at du ikke er alene lenger.

Det er mange verktøy du kan bruke gjennom tøffe perioder. Du bruker litteraturen, sponsor og medlemmene i gruppen.

Etter hvert som du jobber med Nar-Anon programmet, så vil du verdsette den allsidige, men allikevel strukturerte tankegangen i programmet.

I Nar-Anon, som i det virkelige livet, så kommer vi alle fra forskjellige bakgrunner tar med oss våre egne tanker, ideer og instinkter, og vi strever for å være de beste individer som vi kan.

I Nar-Anon lærer vi at vi kan bruke dette programmet på vår egen måte og bruke den tiden vi trenger.

Det er ingen professjonelle eller eksperter på våre møter. Bare medlemmer som på hver sin måte håndterer problemene de har ved å være glad i en rusavhengig.

Ingen vil fortelle deg hva du skal gjøre eller hvordan du skal håndtere det.

Vi kan bare dele  våre erfaringer , styrke og håp slik at vi kan lære av hverandre slik at vi kan ta de avgjørelser som er riktig for hver og en av oss.